Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2011 - Kyss Mig - Alexandra Therese Keining = CSFD 73% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2011 - Kyss Mig - Alexandra Therese Keining = CSFD 73% Názov:2011 - Kyss Mig - Alexandra Therese Keining = CSFD 73% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:2.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-21 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 35

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/299186-libej-me/prehled/


       
       

    Quote:
    Drama / Romantický
    Švédsko, 2011, 107 min
    Režie: Alexandra-Therese Keining


    Quote:
    Dvě třicátnice, Mia a Frida, se poprvé setkají na zásnubní hostině svých rodičů. Miin otec Lasse a Fridina matka Elisabeth se budou brát. Lasseho dcera Mia se vrací domů se svým přítelem Timem a přípravy jejich svatby jsou také v plném proudu. I přes složitou rodinnou situaci se mezi Miou a Fridou probudí silný cit, který nejde zastavit.


    Quote:
    Nikdy nepřestanu obdivovat tu úžasnou severskou kinematografii. Způsob, jakým dokáže ve svých dílech předkládat tu lehkost, citlivost, přirozenost, hloubku a drsnost chladného podnebí i krásy krajiny, nedokáží snad žádné jiné země. A právě pro tuto svou jedinečnost, specifický rukopis i vysoké kvality pro mě tvorba těchto "mrazivých" zemí patří mezi špičku kinematografie. Kyss mig je krásný, "obyčejný" příběh o dvou ženách, které se do sebe zamilují. Možná díky klasicky zpracovanému příběhu, do něhož zapadají i jistá klišé ve vyvíjení se vztahových komplikací a postojů ze strany rodičů a jejich chápavými i odmítavými postoji, se celkové hodnocení snímku nachází okolo "pouhých" 70%. Některým divákům tak tento příběh možná přišel jen jako jeden z mnoha, jako ten nejobvykleji zpracovaný příběh lásky a kdyby se jednalo o nějakou americkou "love story" s hvězdnými jmény, "ošperkovanou" tradičními Hollywoodskými postupy, je možné, že i pro mě by se tento snímek stal jedním z mnoha. Jenže snad přece vždycky nemusí být podobné náměty zpracovány s osudovými zápletkami, či dramatickým a drsným vývojem událostí. Zde jsem právě onu jednoduchost přivítala. V jednoduchosti je krása. A v tomto případě jde u tu nejčistší švédskou krásu


    Quote:
    Kiss Me Again!
    This film deserves more than one viewing, in fact, watch it a few times and see if you don't find yourself swept away by its many charms. Much of what goes unspoken in dialog is expressed in the subtlety of the the superb performances by Liv Mjönes, Ruth Vega Fernandez and the stellar supporting cast. Swedish superstar Lena Endre, so enamored of this production, became one of the films producers. The story's strength, sensitive writing and direction by Alexandra-Therese Keining brought together an ensemble of Sweden's finest actors for this relatively low budget indy film.

    Another thing to keep in mind, for America audiences in particular, is this film portrays European culture which has sensibilities pronouncedly different in the expression of day-to-day human interactions than their American counterparts. How these differences play out on film is quieter and more complex than your typical rom-com or American style drama. What goes unspoken is caught and translated within the context of every expression in every frame of film. The gorgeous cinematography and lushly sublime score adds subtext to every scene, while light and color underscore the blossoming of true love.

    The fresh-faced, no make-up, every-day hair and simplicity of style, lends an authenticity which engages one into the story and lets you feel the characters in every scene. Character development and the pure talent of the supporting cast, (Krister Henriksson, Lena Endre, Joakim Nätterqvist, Tom Ljungman and producer actress Josephine Tengblad) add a layer of complexity that rounds out and fills in the on-screen canvas.

    Mia's anxiety is palpable and her outbursts make one as nervous as if she were sitting next to you, all the while Frida's inexorable charm and playfulness fills you with the giddiness of first love which turns out be the real story of this film. Oh, and the on-screen chemistry between Frida and Mia is a breath-taking testament to great casting and inspired performance.

    So, watch "Kiss Me" again with a fresh eye, trained for how much can be said in a single look or gestures ripe with context, subtext and beautifully delivered one word lines like, "Absolut" or "Precis." Notice how that makes you feel, then remember when you found that brand of magic in your own life--or go out and find it.


























    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.24.46
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.346 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 11:17
    sql

    TOPlist